www.flammehuset.no
Copyright 2012 Flammehuset
Påmelding Nyhetsbrev!              Sidekart       
   Hjem      Historier      Berit og Trulte
Berit og Trulte
 
 
flammehuset.no - DyrekommunikasjonsskoleHei
 
Jeg vil gjerne dele min historie om min berner Trulte (4 år)
 
 
Da hun ikke lenger ønsket å gå på tur og bare peste forstod jeg at noe var galt. Dette er jo egentlig en sprek ung dame. Alle prøver hos veterinær var ok. Hun stoppet opp på tur, satte seg og ville gå tilbake.
 
Jeg kontaktet dyretolk Lenegro. Hun kommuniserte med Trulte, og hun forteller at hun tar på seg mine bekymringer om sykdom i nærmeste familie. Hun føler seg tung og sliten i kroppen og har mistet livsgnisten. Hun sier jeg må ta vare på meg selv og ikke noe jeg kan ta ansvar for. Hun er bekymret for personen(e) som ligger i sengen. Hun legger seg ned på gulvet ved siden av sengen og føler seg hjelpesløs. Kan liksom ikke få gjort noe. Hun ber meg gi slipp på ting jeg ikke har kontroll over. Hun ønsker bare å sove bort det vonde.
 
Trulte har nå fått healing og blomsterremedier.
 
 
Etter noen dager nå, går vi turer på nye uoppdagede steder, hun elsker å ligge i blomstene i hagen for å føle seg fri og få tilbake gnisten. Nå er jeg mer bevisst på hva jeg gjør og vil prøve å oppsøke hundetreff i området så hun kan sosialisere seg litt mer. Bli glad igjen og oppleve andre ting enn sykdom i familien. Trulte har en nydelig sjel - en hengiven/mild og vakker dame.
 
Nå har jeg også en forståelse for hennes adferd og krysser fingrene for at livsgnisten kommer fullt og helt på banen igjen, og jeg kan være tilstede i hjertet mitt. Det er lov å føle glede selv om det er mye tristhet rundt en.
 
 
En stor takk til Lenegro. Hun har vært helt fantastisk og tilstede.
 
Hilsen Berit.
 
 
 
 
Kontakt Flammehuset v/Merete Jacobsen: Tlf: +47 975 28 423 eller E-post: merete@nordrebrevig.no
(Henvendelser angående kurs, dyretolk- timer eller andre spørsmål - ta kontakt via telefon eller e-post)
 

Du finner våre kurs hos

 
Logo: Maria Design - Webdesign: Karin H. Ødegaard
Fotos på flammehuset.no: Privat/shutterstock.com