www.flammehuset.no
Copyright 2012 Flammehuset
Påmelding Nyhetsbrev!              Sidekart       
   Hjem      Om oss      En gave fra Universet
FLAMMEHUSET - en gave fra Universet

(Mitt bidrag til fortsatt eksistens eller en fortelling
om Universets synkronitet)


flammehuset.no - DyrekommunikasjonsskoleI april 2011 visste jeg lite om Flammehuset. Jeg hadde kun lest om Astrid Moe, som grunnet Flammehuset i 1999 og dyretolk Merete Jacobsen som var lærer på skolen, på nettet. Aldri hadde jeg truffet noen av dem personlig.
Ideologien Flammehuset står for både interesserte og tiltalte meg sterkt og jeg vurderte en stund å utdanne meg som dyretolk på denne skolen.

Så hørte jeg fra en av kursdeltakerne om Astrids alvorlige sykdom og at Merete ikke hadde råd til å kjøpe Flammehuset fra Astrid, men hadde planer om å starte en egen skole med nytt navn. Det var da Universet begynte å ”bombadere” meg. Jeg fikk beskjed om å gi Merete penger til å kunne kjøpe Flammehuset, uten å vite hvor mye penger det dreide seg om, heller ikke om en eventuell tilbakebetaling eller lignende. Jeg ba ”kursdeltakeren” om å formidle mitt forslag til Merete, hun hadde tross alt hatt kontakt med henne tidligere, mens jeg var ukjent for Merete.

Hele dagen ventet jeg spent at telefonen skulle ringe og hadde nesten gitt opp håpet, da ca klokken 22 telefonen ringte og Merete var på den andre enden! Et øyeblikk holdt jeg pusten og Merete helt sikkert også. Hun gjentok forsiktig det ”kursdeltakeren” hadde fortalt henne og ville vite om det var sant, noe jeg bekreftet. Jeg ”beroliget” henne med: slik skal det være og forsikret henne at hun ikke behøvde være bekymret for noe, men at hun måtte skynde seg med å avklare kjøpet med Astrid, som stadig ble dårligere.

Beskjeder fra Universet kom mer og mer intense: Merete skulle/måtte beholde og fortsette å drive skolen under navnet Flammehuset, et navn som Astrid engang fikk ”fortalt” av Universet og betyr pyramide. Dette var MEGET VIKTIG og sto helt sentralt i budskapet!
Dette innebar mange ”alvorlige” tester for Merete , og slik jeg ser det ble hun testet om hun var ”verdig” denne store oppgaven, noe hun klarte med glans!

Alt dette snakket vi om per telefon, og dagen vi endelig møttes ble ”en test” for oss begge: vi måtte snakke om pengene! Var det et lån med gunstige betingelser på ubestemt tid eller en gave? – Jeg hadde ikke tenkt i retning ”gave”, men slik forsto Merete det! Flere sekunder var jeg helt lamslått. Nå måtte jeg tenke og handle fort! Jeg måtte vise: hvem jeg er og hva jeg sto for. Dette var min test! Resultatet ble at jeg ringte Merete og fortalte: det er en gave, og for andre gang kunne jeg si: og slik skal det være!

Kort tid etterpå satt jeg i min hage med en uforglemmelig og nesten ubeskrivelig følelse: aldri før har jeg kjent en så sterk blanding av indre salighet, ro, fred og glede. Inni meg lyste et sterkt lys og jeg kjente at ”det var min sjel som jublet”!

Jeg takker Universet for denne fantastiske erfaringen på min åndelige vei!
 
 
 
 
 
Kontakt Flammehuset v/Merete Jacobsen: Tlf: +47 975 28 423 eller E-post: merete@nordrebrevig.no
(Henvendelser angående kurs, dyretolk- timer eller andre spørsmål - ta kontakt via telefon eller e-post)
 

Du finner våre kurs hos

 
Logo: Maria Design - Webdesign: Karin H. Ødegaard
Fotos på flammehuset.no: Privat/shutterstock.com