www.flammehuset.no
Copyright 2012 Flammehuset
Påmelding Nyhetsbrev!              Sidekart       
   Hjem      Fordypning      Heste- og Hundeterapi
Dyretolk med spesialisering mot Heste- og Hundeterapi
 
 
 
flammehuset.no - Dyrekommunikasjonsskole"Det er fantastisk å kombinere hestemassasjeutdannelsen med dyrekommunikasjon. I tillegg til å undersøke og behandle hesten for fysiske ømheter, så kan jeg kommunisere med dyret og finne ytterligere informasjon om eventuelle ømheter. Jeg forteller eier at jeg er dyretolk, og som regel spør de om jeg kan ta en samtale med hesten. Da kan jeg få informasjon fra hesten på er dypere plan om hva årsaken kan være til de forskjellige ømhetene som har satt seg fysisk i kroppen til dyret.
 

Eksempel:
Når jeg behandler en hest så kan jeg kjenne vondter på min egen kropp. Jeg kjente en gang tydelige smerter i min egen tann, da jeg behandlet en hest. Jeg fortalte dette til eier og hun kunne fortelle at hun allerede hadde bestilt tannrasp. Hesten viste meg også at den var øm i ryggen, noe den også viste tydelig fysisk under massasjebehandlingen. Veterinæren bekreftet at hesten hadde en betennelse i tannen som hesten hadde vist meg. Eier visste på forhånd at jeg jobbet med dyrekommunikasjon.
 
Etter behandlingen lurte eier på om jeg kunne ta en dypere kommunikasjon med hesten. Hesten kunne fortelle at tannen hadde vært øm så lenge at det hadde gått utover ryggen. Samtidig så kunne hesten fortelle at det også var en situasjon hos hestens eier som den ville gjøre eier bevisst på. Dette hadde også forårsaket smerter i ryggen til hesten. Eier skjønte raskt hvilken situasjon hesten snakket om og tok tak i situasjonen. Etter bevisstgjøring av situasjonen hos eier og at hesten hadde fått snakket så ble ømhetene i ryggen raskt borte".
 
Som massør og dyretolk kan jeg aldri stille en diagnose. Veterinær skal alltid kontaktes om dyret har smerter. Dyrekommunikasjon og massasjebehandling er en tilleggsgbehandling.

 
- Lenegro Larheim -
Dyretolk, aut. hestemassør og laserterapeut,
alternativbehandler og lærer ved Flammehuset
 
 
 

 
 
 

 
 
Kontakt Flammehuset v/Merete Jacobsen: Tlf: +47 975 28 423 eller E-post: merete@nordrebrevig.no
(Henvendelser angående kurs, dyretolk- timer eller andre spørsmål - ta kontakt via telefon eller e-post)
 

Du finner våre kurs hos

 
Logo: Maria Design - Webdesign: Karin H. Ødegaard
Fotos på flammehuset.no: Privat/shutterstock.com