www.flammehuset.no
Copyright 2012 Flammehuset
Påmelding Nyhetsbrev!              Sidekart       
   Hjem      Kurs      Hovedkurs Del 1
Hovedkurs del 1

 
flammehuset.no - Dyrekommunikasjonsskole
Krav: Ingen forkunnskap nødvendig.

Trinn: Hovedkurs 1

Varighet:
4 dager ca kl 10-18. 32 timer.


Du lærer:
teknikker som gjør deg i stand til å kommunisere med dyr på et telepatisk plan.

Du oppnår: Du kan snakke med egne dyr og trene på dyr som kommer i din vei. De dyr du skal snakke med kommer automatisk til deg, når du forteller venner og bekjente at du studerer til Dyretolk. Alle kommunikasjoner du gjør er å betrakte kun som øvelser for deg selv. Du kan ikke ta betaling.

Ditt ansvar: Du plikter å opplyse at du kun har et Grunnkurs i telepatisk kommunikasjon med dyr. Du skal opplyse at dette innebærer at du er i stand til å motta og sende informasjon, men at din viten er svært begrenset. Følge etiske regler igjennomgått ved hovedkurs del 1.

Kursets innhold:
Med utgangspunkt i din egen bevissthet og kropp, lærer du å bruke deg selv som sender og mottaker for å kunne snakke med dyr. Ved hjelp av ulike praktiske øvelser blir du kjent med dine egne evner. Kurset setter fokus på etikk og forståelse for dyret og eierens situasjon. I løpet av kurset vil trening stå sentralt, slik at hver enkelt deltaker skal oppleve seg og sine evner - og lære å skille ulike signaler fra hverandre. Vi starter med å bruke god tid til å lære teknikkene for hhv mottaking og sending. Den tredje dagen praktiserer vi fjernkommunikasjon med dyr. Dag fire benytter vi til å kommunisere med fremmede dyr, som kommer på besøk med sine eiere. Forbered deg på dyrs humor, medfølelse, etiske sans og deres store visdom….. Kan hende blir du overrasket?

Pris:
kr.: 5.500,-
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
Kontakt Flammehuset v/Merete Jacobsen: Tlf: +47 975 28 423 eller E-post: merete@nordrebrevig.no
(Henvendelser angående kurs, dyretolk- timer eller andre spørsmål - ta kontakt via telefon eller e-post)
 

Du finner våre kurs hos

 
Logo: Maria Design - Webdesign: Karin H. Ødegaard
Fotos på flammehuset.no: Privat/shutterstock.com