www.flammehuset.no
Copyright 2012 Flammehuset
Påmelding Nyhetsbrev!              Sidekart       
   Hjem      Kurs      Hovedkurs Del 3
Hovedkurs del 3
 
 
 
flammehuset.no - DyrekommunikasjonsskoleKrav: Du trenger 30 samtaler med ulike dyr etter kursdel 2 før du kan ta dette kurset. Du må gjennomføre samtalene på egen hånd og gjennomgå informasjonen med dyrets eier. Samtalelistene sendes inn til lærer sammen med påmeldingen til hovedkurs del 3, innen påmeldingsfristen.

Trinn: Hovedkurs del 3

Varighet: 4 dager ca kl 10-18. 32 timer.


Du lærer:
Du lærer om hvorfor dyr er syke og hvordan vi mennesker påvirker dyrene.
Du lærer å lese og gi behandling via auraen /energifelt. Du lærer også å se etter ”programmeringer” i dyrets kropp og hvordan disse kan slettes.


Du oppnår:

Etter dette kurset kan du begynne å ta betalte oppdrag. Inntil du får lisens kan du ta begrenset betaling med inntil kr 250 per konsultasjon.

 
Ditt ansvar:
Du plikter å opplyse at du er under utdanning til Dyretolk og at du ikke er fullt utdannet. Følge etiske regler igjennomgått ved hovedkurs del 1, 2 og 3.
 
 
Kursets innhold:
Formålet med kurset er å kunne ”se” etter ubalanse i energier og bruke ulike teknikker for å finne frem til disse blokkeringene. Du skal lære om årsak til fysisk sykdom og endre dette på energi plan. Du vil også lærer mer om hvordan legge frem konsultasjon for dyrets eier og hvordan håndtere dyr og eier som er i en kritisk situasjon. Du vil også lære mer om hva som er etisk riktig i forhold til oppdrag fra klienter. Hvordan samhandle med dyrets eier og dyrleger. Hvordan forholde seg til død, og overgangen til nytt liv.
 


Pris:
Kr.: 5.500,-
 
 

 
 
 
 
 
 
Kontakt Flammehuset v/Merete Jacobsen: Tlf: +47 975 28 423 eller E-post: merete@nordrebrevig.no
(Henvendelser angående kurs, dyretolk- timer eller andre spørsmål - ta kontakt via telefon eller e-post)
 

Du finner våre kurs hos

 
Logo: Maria Design - Webdesign: Karin H. Ødegaard
Fotos på flammehuset.no: Privat/shutterstock.com