www.flammehuset.no
Copyright 2012 Flammehuset
Påmelding Nyhetsbrev!              Sidekart       
   Hjem      Lærer ElseMari Skjelland
ELSE-MARI SKJELLAND
- Foredragsholder for Hovedkurs 2 - Bach til dyr
 
 
flammehuset.no - Dyrekommunikasjonsskole
Tlf: 906 07 099
e-post:


 
Litt om min bakgrunn
Hva som er årsaken til valg vi tar og veiene vi går kan nok virke som et mysterium for de aller fleste av oss. Når jeg tenker tilbake ser jeg klart noen viktige hendelser som har hatt stor betydning for den retning livet mitt har tatt. Den sterkeste er nok i forbindelse med at jeg "rømte" til farmor da jeg var 6 år gammel. (Det var ikke langt, bare i den andre enden av bygda). Farmor var min store trygghet, og med et barns naive tillit trodde jeg at jeg kunne bli i hennes varme favn for resten av livet. Stor var nedturen da jeg ble hentet hjem igjen. Dette ble en traumatisk opplevelse med den følge at jeg stengte av og krøp inn i "skallet" mitt. Farmor døde da jeg var ganske ung og det ble begynnelsen på min søken etter hva livet egentlig handler om.
 
Starten på mitt yrkesaktive liv var som ekspeditrise på landhandleriet i bygda jeg vokste opp. Etter to år i denne jobben og gjennomført handelsskole fikk jeg tilbud om jobb innenfor regnskapsbransjen. Dette førte til en periode med eget regnskapsbyrå fra 1971 til 1998. På det meste med 14 medarbeidere. Underveis fikk jeg mer og mer interesse for det som ligger "bak tallene". Denne interessen og erfaringer i privatlivet har ført meg i retningen av det  jeg senere har valgt å jobbe med.
 
 
 
 
  
Interessen for dyr har jeg med fra oppveksten på gård. Men det faktum at dyrene var "nyttedyr" ble en stor følelsesmessig utfordring. Denne erfaringen og samvær med egne dyr senere har lagt grunnlaget for mitt ønske om å jobbe med dyr. Noe av det jeg er mest opptatt av er hva som skjer i kontakten mellom dyr og mennesker, i tillegg til fokus på dyrenes følelser / sinns tilstander.

Utdanning/kurser gjennomgått i min personlige utviklingsprosess:
I perioden 1988 til 1993 gjennomgikk jeg utdanning i NLP- kommunikasjon og forandring. (TMK- tverrfagelig metakompetanse). Årene fram til 2002 ble det forskjellige grunnkurs i kinesologi, mediumutvikling, telepatisk kommunikasjon med dyr osv. Dette for å få litt innsikt i "bredden". Underveis ble mine healingevner synlige og det førte til utdanning som Auradesigner i 2004 og kurs i healing av dyr i 2005. 

I 2006 ble jeg ferdig med utdanning innen Bachs Blomsterremedier;
Bachterapeut  til mennesker,  Bach dyreterapeut og  Bachlærer BIEP trinn1.
 
 

 
 
 
 
Kontakt Flammehuset v/Merete Jacobsen: Tlf: +47 975 28 423 eller E-post: merete@nordrebrevig.no
(Henvendelser angående kurs, dyretolk- timer eller andre spørsmål - ta kontakt via telefon eller e-post)
 

Du finner våre kurs hos

 
Logo: Maria Design - Webdesign: Karin H. Ødegaard
Fotos på flammehuset.no: Privat/shutterstock.com