www.flammehuset.no
Copyright 2012 Flammehuset
Påmelding Nyhetsbrev!              Sidekart       
   Hjem      Fordypning      Redningshund- arbeid
Dyretolk, instruktør og Redningshund fører
 
 
http://oslo-hundeskole.no/follo/
 
Instruktør og dyretolk er en fantastisk kombinasjon der man kan jobbe med adferd på alle plan. Med kunnskap om bakenforliggende årsaker til adferd og de praktisk teknikkene til trening vil man ha en fantastisk pakke å tilby hundeeiere som ønsker å forstå dyret sitt bedre.
 
I et så viktig og meningsfylt arbeid som redningshund fører der man jobber meget tett med hundene sine i vanskelige forhold både fysisk og psykisk, vil det være særdeles gunstig å ha en solid og grundig dyretolkutdanning i tillegg. Dyretolk utdannelsen gir deg en mulighet å hjelpe hunden i forkant og spesielt i etterkant av en vanskelig redningsaksjon der også hundens følelser kan komme i ubalanse. Dyr kan oppleve traumer på samme måte som mennesker. Dyrekommunikasjon kan hjelpe dyre og eier i denne vanskelige prosessen det er å jobbe seg igjennom traumer. 
 
 
 
«Etter søket og redningsaksjonene på Utøya, ble aldri hunden min helt den samme, enda han hadde mye erfaring innen redningsaksjoner. Jeg merket godt at han tok alt det tragiske som har skjedd der innover seg.
 
Jeg opplever stor forskjell på hunden min når vi søker etter dødt menneske kontra et levende menneske. Jeg tror at ved å kommunisere med hundene våre kan vi også hjelpe dem bedre psykisk i slike traumatiske og tunge situasjoner»  - Ole-Jan Kristiansen -


Er du en som vil kombinere disse to utdannelsene, kan Flammehuset være behjelpelig med spesiell veiledning under dyretolk utdannelsen

-Merete H. Jacobsen, Flammehuset-

 
 
 
 
Velkommen til kurs hos Oslo Hundeskole avd. Follo
http://oslo-hundeskole.no/follo/
 
 


 
 
 
 
 
Kontakt Flammehuset v/Merete Jacobsen: Tlf: +47 975 28 423 eller E-post: merete@nordrebrevig.no
(Henvendelser angående kurs, dyretolk- timer eller andre spørsmål - ta kontakt via telefon eller e-post)
 

Du finner våre kurs hos

 
Logo: Maria Design - Webdesign: Karin H. Ødegaard
Fotos på flammehuset.no: Privat/shutterstock.com